0899 850 141 nikabg@abv.bg
f
BG
EN
RU
BG
EN
RU

За нас


КОИ СМЕ НИЕ

Фирмата започва своята дейност през 1998 г, първоначално като дистрибутор на дограма и охранителни ролетки в първия си офис на площад Руски паметник. За кратко време открива още два офиса. Забелязана като обещаващ, бързо развиващ се партньор, получава предложение да стане лицензиран производител на Саламандър за София.

Фирма НИКА е официален представител на Salamander Industrie Produkte GmbH – Германия от 2002 година.

Производствената база на фирмата е оборудвана с машини марка URBAN-Германия, които работят при постоянна температура на слепване 235 ºС. Профилите SALAMANDER се изработват единствено в Германия от Salamander Industrie Produkte GmbH с постоянно контролирано качество, отговарящо на немския стандарт.  Salamander Industrie Produkte GmbH няма изнесено производство извън Германия. Профилът е клас „А”, с дебелина на стената 3 мм, осигуряваща устойчивост на профила и здравина на конструкцията на прозореца. Профилите SALAMANDER са изработени със специална рецептура за постигане на брилянтно гладка и бяла повърхност. Специалното покритие и гланцираната повърхност затрудняват полепването на прах и улесняват почистването.   Армировката в профила – усилващият метал, е с дебелина 1.5 мм за бял цвят и 2 мм за цветен, е производство на SALAMANDER. Гумените уплътнения, осигуряващи херметичността на дограмата също са оригинални и имат допълнителна гаранция от 5 години. Влаганият обков в дограмата е изработен от фирма МАСО – Австрия, с възможност за регулиране във всички равнини. Допълнително поставяният противовзломен (секюрити) обков осигурява допълнителна сигурност на дограмата. За контролиране на микроклимата в помещенията се предлага и механизъм – микровентилация. Предлаганите от производителя 5 и 6 камерни системи са с елегантен заоблен дизайн и допълнително уплътнение против прах.

Монтажът на прозоречните конструкции се извършва по технология на Саламандър, чрез монтажни планки „котви”, които позволяват монтиране без пробиване на профилите и армировката, но осигуряват сигурност и здравина на прозореца, като се запазва и херметизацията на профилa. Стъклопакетите са с дебелини 24мм; 32мм; 40мм; 48мм,52 мм и са съставени от две или три стъкла.

 От създаването на фирмата до сега , опитният  екип на  НИКА, се стреми постоянно към постигане на съвършенство  до най-малкия детайл. Затова заслужи напълно даденото от нашите клиенти определение „ТОЧНИЯТ ПАРТНЬОР“

Какво казват хората за нас


„Ника БГ” ООД изпълниха ангажиментите си по договора, качествено, професионално и при спазване на всички изисквания за срокове и условия.
Фирмата работи с добре изградена и утвърдена вътрешна стуктура, при спазване на високи професионални стандарти и извършва дейност, изцяло съобразена с бързото развитие и завишените изисквания за качество в стоителния бранш.
инж. Никола Иванов управител на „Екобилд 1” ЕООД


„Считаме, че „Ника БГ” ООД е един коректен партньор, като разчитаме и за в бъдеще на тях за ефективно и взаимноизгодно сътрудничество.”
Валери Мечев управител на „Ардмор Пропъртис” ООД


„Ника БГ” ООД на практика показа, че разполага с необходимите за качественото изпълнение на дограма високо квалифицирани специалисти (инженеро-технически персонал и работници), опит и съвременна организация на изпълнението.
„Ника БГ” ООД се доказа като отличен изпълнител и сигурен партньор.
Тони Тончев управител на Стоително Дружество Торин


Фирмата разполага с добре оборудвана база за производство на PVC дограма и професионално обучен екип. Доставката на продукти е с високо качесто и прецизен монтаж.
Препоръчваме „Ника БГ” ООД като надежден партньор и на всеки друг инвеститор.
Анастас Цонков управител на  „Еделвайс -3” ООД


„Ника БГ” ООД е коректен и надежден партньор. Фирмата има професионално подготвен и обучен от немски специалисти за качествено производство екип, както и необходимата техника за производство на дограма.
Препоръчваме „Ника БГ” ООД като надежден партньор и на всеки друг инвеститор.
Констадин Дурчов управител на  „Дуримекс” ЕООД

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ ИЗБИРАЙКИ НИКА


1. Печелите висока степен на топло- и шумоизолация за Вашия дом.
2. Печелите гарантирано качество и произход - профилите Salamander се произвеждат единствено в Германия.
3. Печелите изключителна здравина и надеждност - профили клас А, с дебелина на стената 3мм.
4. Печелите монтаж по европейски стандарт - извършва се с монтажни котви, без пробиване на профила.
5. Печелите изпълнение на всяко Ваше оригинално решение - триъгълни, трапецовидни, сводести и кръгли прозорци, във огромно разнообразие на цветове.
6. Печелите специално отношение - в офисите ще бъдете посрещнати от любезни и компетентни представители на фирма ”Ника”.
7. Печелите време - ние спазваме обещаните срокове, защото уважаваме Вашето и нашето време.
8. Печелите дългосрочно партньорство и грижа в гаранционен и извънгаранционен период.

КАК ДА ПОРЪЧАМ:

Необходими са само 6 лесни стъпки:

 Стъпка 1:  Запитване:

  • По телефон
  • По е-mail
  • Лично в офис


Стъпка 2:  Обсъждане на офертата и уговаряне на дата за размери.

Стъпка 3:  Взимане на работни размери.

Стъпка 4:  Посещение в офиса за подписване на договор , потвърждение на работна карта и внасяне на аванс

Стъпка 5:  Монтаж в предвидения ден, подписване на приемо-предавателен протокол.

Стъпка 6:  Доплащане на остатъка от сумата по договор.

Хвалите се с новата си дограма Salamander и влизате в програмата “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ“

Фирма “НИКА  БГ” ООД е доказан производител и коректен партньор.

От 2002 г. е официален представител на Salamander Industrie Produkte GmbH – Германия.

  • 5 Камерна система “3D DESIGN” - конструктивна ширина на крилото 76 мм, тройно гумено уплътнение, коефициент на топлопроводимост к=1.3 W/m²K; коефициент на звукоизолация – 34÷47 dB
  • 5 Камерна система „STREAMLINE” конструктивна ширина на крилото 76 мм, двойно гумено уплътнение, коефициент на топлопроводимост к=1.3 W/m²K; коефициент на звукоизолация – 34÷47 dB
  • 6 Камерна система “BLU EVOLUTION”  конструктивна ширина на крилото 92 мм, тройно гумено уплътнение, коефициент на топлопроводимост к=1.0 W/m²K; коефициент на звукоизолация – 34÷47 dB
     

Монтажът на прозоречните конструкции се извършва по технология на Саламандър, чрез монтажни планки „котви”, които позволяват монтиране без пробиване на профилите и армировката, но осигуряват сигурност и здравина на прозореца, като се запазва и херметизацията на профилa. Стъклопакетите са с дебелини 24мм; 32мм; 40мм; 48мм съставени от две или три стъкла.

Гаранции:

За прозоречна конструкция - 60 месеца
За уплътнения - 60 месеца
За стъклопакети - 36 месеца
За обков - 60 месеца

НИКА БГ ООД

Вашето доверие е наша цел!

ОФИС
Адрес
София
ул. Хемус 24 етаж 2
Контакти
nikabg@abv.bg
0899 850 141
0899 850 151
факс:
Работно време

Срещи в офиса - само по предварителна уговорка !

Работно време:

Понеделник - Петък:

от 09.00 до 17.30

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ