0899 850 151 nikabg@abv.bg
f
BG
EN
RU
BG
EN
RU

Врати


Интериорни врати - Ламинирани, богато разнообразие на цветове, релефи и остъклявания.

Фирма Ника предлага интериорните врати на фирма SOLODOОR Чехия. Чешките интериорни врати се произвеждат от материали с различни видове покрития – от най-евтините с лакирано или фолирано МДФ до покритието с CPL ламинати. Изборът зависи от предназначението. За стандартна употреба в домакинството, но не при повишено натоварване както от домашните любимци с остри лапички, така и от малките деца, играещи си с метални играчки, са подходящи МДФ покритията. Почистването на вратите с МДФ покритие е препоръчително да се извършва с щадящи препарати.

Много по-здраво и практично е покритието с CPL ламинати Continuous Pressure Laminate), предназначени за голямо натоварване. Тяхната повърхност е промишлено заздравена така, че много по-добре понася евентуални издрасквания, освен това по-лесно се поддържа, техните декори не се различават от тези на природното дърво.

За вътрешен пълнеж на вратите се използат различни материали – най-често се използва т.н. хартиена пчелна пита. Предимството на този пълнеж е основно в лекотата на крилото (по-лесна манипулация), а също и в по-ниската цена на този материал, а от там и на цялата врата.

В случай, че желаете по-здрав пълнеж или по-добра защита от шум от съседни помещения, при повечето типове врати съществува възможност пълнежьт да бъде от олекотен ПДЧ материал.

Варианти на пълнеж:

Тип "пчелна пита" плътен олекотен пълнеж с повишена шумоизолация 32 dB.
Фалцово крило с цял кант по фалца, възможност за скъсяване на крилото и касата във височина. Каса, изработена от качествена смърчова дървесина, ламинирана отвътре и отвън, с широчина от 8 до 50 см. Заоблени компенсиращи первази на касата - придават елегантност и стил. Три броя регулируеми панти.

Брава и насрещник, фабрично вградени с възможност за:
  • обикновен ключ
  • секретен патрон
  • WC патрон

Стaндартни размери на вратите за монтажен отвор:
  • 70 х 202см
  • 80 х 202см
  • 90 х 202см
  • 100 х 202см
ОФИС
Адрес
София
ул. Хемус 24 етаж 2
Контакти
nikabg@abv.bg
0899 850 151
0899 850 141
факс:
Работно време

Срещи в офиса - само по предварителна уговорка !

Работно време:

Понеделник - Петък:

от 09.00 до 17.30

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ